Etusivu » Hankintasopimuksen tekeminen

Hankintasopimuksen tekeminen

Hankintasopimuksen tekeminen tulee kyseeseen hankintayksikön tekemän hankintapäätöksen jälkeen ja se syntyy yleisimmin kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Hankintayksikkö tekee hankintapäätöksen ja hankintasopimuksen sen tarjoajan kanssa, joka on toimittanut hankintailmoituksessa asetetun valintaperusteen ja mahdollisesti tarjouspyyntöasiakirjoissa asetettujen valintaperusteiden sekä tarjoajan soveltuvuudelle asetettujen vaatimusten mukaisen parhaan tarjouksen.

Hankintasopimus tehdään hankintayksikön tekemän hankintapäätöksen jälkeen ja se syntyy yleisimmin kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Tulkinnanvaraisuuksien välttämiseksi hankintasopimus on suositeltavaa aina tehdä kirjallisesti, joskin suulliset ja hiljaisetkin sopimukset voivat synnyttää pätevän sopimuksen.

Palveluntarjoaja

Asianajotoimisto Legistum Oy on lakiasioiden asiantuntija, tarjoamme liikejuridiikan ja perhejuridiikan palveluita niin arkipäivän lakiasioissa kuin myös laajoissa ja vaativissa yritysjärjestelyissä. Legistum on perustettu vuonna 2000, jonka jälkeen yhtiö on kasvanut keskisuureksi suomalaiseksi asianajotoimistoksi. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Seinäjoella, Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Tallinnassa.

Tutustu Asianajotoimisto Legistumin muuhun henkilökuntaan >>